huissleutel bij laten maken

Woon je een Utrecht en wil je een sleutel laten bijmaken? Dat is heel eenvoudig. Slotencenter van Dooren in Utrecht kunnen alle huissleutels eenvoudig en snel kopiëren. Hij heeft een voorraad van meer dan 7.000 soorten sleutels. Ook jouw huissleutel kan dus eenvoudig worden gekopieerd. Wellicht heb je een gecertificeerd slot. Ook dan kan de slotenmaker jou van dienst zijn. Jouw sleutel kan dan worden nabesteld bij de fabrikant. Je moet dan wel het certificaat kunnen tonen.

Sleutels met een certificaat

Wellicht vraag je je af waarom sommige sleutels een certificaat hebben. Een bedrijf kan ervoor kiezen om zijn producten te beschermen. Dat doet hij middels een patent. Dat heeft tot gevolg dat de producten, bijvoorbeeld sleutels, alleen bij hen zijn te bestellen. Op die manier kan de fabrikant de techniek die hij gebruikt om een product te maken beschermen. Die techniek kan dus niet door andere fabrikanten worden gebruikt. Hoe zijn sleutels met een certificaat te herkennen? Aan het certificaat dat bij de sleutels geleverd wordt.

Raak je een gecertificeerde sleutel kwijt? Dan heb je in ieder geval de zekerheid dat die sleutel niet door anderen kan worden bijgemaakt. Anderen beschikken immers niet over het bij de sleutel behorende certificaat.

Het bijmaken van autosleutels

Uiteraard kunnen ook autosleutels van elk automerk worden bijgemaakt. Bij het Slotencenter worden autosleutels professioneel nagemaakt. De levertijd van de sleutel is korter dan bij de dealer. Doorgaans zijn de sleutels uit voorraad leverbaar. Ook de kosten van bijgemaakte autosleutel zijn lager dan de kosten bij een dealer. Kies dus ook voor een door het Slotencenter bijgemaakte autosleutel.

Het bijmaken van fietssleutel

Uiteraard kunnen ook fietssleutels worden bijgemaakt. Het Slotencenter beschikt over moderne machines en actuele kennis. Ook de nieuwe fietssleutels die de laatste jaren op de markt zijn verschenen, kunnen dus worden nagemaakt. Zo kunnen bijvoorbeeld de nieuwste sleutels voor AXA Defender, Fusion en Victoria slote worden gedupliceerd. Heb je een fietssleutel nodig voor een slot van een ander merk? Hoogstwaarschijnlijk kunnen we jou dan helpen.

Rate this post

Door admin