Ligt je moeder in het ziekenhuis en wil je bij haar op bezoek? En wil je er hierbij van verzekerd zijn dat je haar niet besmet met het coronavirus? En heb je op dit moment geen symptomen die kunnen duiden op een besmetting? Dan kun je zeker een Corona zelftest kopen. Zo’n zelftest kan je namelijk een stukje zekerheid geven.

Zo zal een Corona zelftest ook steekproefsgewijs gebruikt worden in het volwassenenonderwijs. Door dit te doen is het mogelijk om het onderwijs volgens strikte regels te hervatten, en kan er direct actie ondernomen worden op het moment dat er personen zijn die besmet blijken te zijn met het coronavirus.

corona zelftest van healgen

Wat zijn de symptomen van het coronavirus?

Het coronavirus kent een aantal bekende ziekteverschijnselen:

  •   Benauwdheidsklachten of hoesten
  •   Geur- en smaakverlies
  •   Verkoudheidsklachten
  •   Verhoging of echte koorts

Op het moment dat je één of meer van deze klachten hebt, kun je geen Corbeste corona zelftestona thuistest doen. Wanneer je deze klachten hebt, is het laten testen bij een speciale corona teststraat beter. Dit omdat je ook symptomen kunt hebben die duiden op een beginnende besmetting. Wanneer dit het geval is, zal deze besmetting niet door een Corona thuistest worden herkent. Het beste is om zo’n thuistest alleen te gebruiken op het moment dat je geen klachten hebt, en niet in contact bent geweest met iemand die besmet bleek te zijn met het coronavirus. Bekijk hier de beste corona zelftesten en vergelijk ze zelf. Er zit onderling verschil in qua nauwkeurigheid.

 

De testuitslag van de Corona thuistest is positief: en nu?

Natuurlijk kan de uitslag van een Corona thuistest positief zijn. Wanneer dit het geval is, wordt er dus vastgesteld dat je besmet bent met het coronavirus. Op het moment dat dit het geval is, is het slim om alsnog een afspraak te maken bij een testlocatie van de GGD. Hierdoor heb je immers meer zekerheid aangezien er aan de betrouwbaarheid van deze testen niet getwijfeld wordt. Meer info: https://coronazelftest24.nl/

Houd jezelf aan de regels die vastgesteld zijn

Op het moment dat de uitslag van de Corona thuistest positief is, is het belangrijk dat je jezelf houdt aan de regels die gelden bij een positieve corona besmetting. Dit geldt ook voor je eventuele huisgenoten. Voor hen is het belangrijk dat zij zichzelf zo snel mogelijk laten testen zodat ook zij weten of zij al dan niet besmet zijn met het coronavirus. Het is een bewezen feit dat het coronavirus een gevaarlijk virus is. Houd jezelf dus aan de regels en doe niet net of er niets aan de hand is. Je wilt immers niet op je geweten hebben dat je je oude oma per ongeluk besmet hebt waardoor zij komt te overlijden.

Ook interessant: https://snellecoronatesten.nl/

5/5 - (1 stemmen)

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *