De presale van AltSignal brengt meer dan $ 1 miljoen op, nu een enquête van JPMorgan AI-gebaseerde handel prijst.

Het hype-project AltSignal is met succes begonnen aan de presale-fase en heeft al meer dan een miljoen dollar opgehaald. JPMorgan, een van ’s werelds meest toonaangevende financiële instellingen, heeft nu met een AI-gebaseerde handelsenquête de handelsmogelijkheden van dit project geëvalueerd. In dit artikel zetten we de resultaten van de enquête, evenals de verdere plannen van AltSignal, voor je op een rijtje.
De presale van AltSignal brengt meer dan $ 1 miljoen op, nu een enquête van JPMorgan AI-gebaseerde handel prijst.

1. Wat is AltSignal?

AltSignal is een livestream-netwerk dat gebaseerd is op het Lightning-netwerk van Bitcoin. Het doel van AltSignal is het verstrekken van financiële informatie en data aan zowel gevestigde als nieuwe crypto traders.

Voordelen van AltSignal:

 • Real-time informatie over actuele prijsbewegingen en trends
 • Aangepaste waarschuwingen om marktomstandigheden te signaleren
 • Korte marktanalyses om beter inzicht in marktcondities te krijgen

AltSignal biedt ook tools en algoritmen die gebruikers kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, analyseren en interpreteren. Deze tools bieden informatie over transacties, prijsbewegingen, volume, markttrends, enz. Ook de uitvoer van gegevensanalyses wordt geleverd als een visuele presentatie.

AltSignal biedt ook een korte cursus over hoe je crypto trading succesvol kunt maken. De cursus biedt een goed begrip van de basisbeginselen van Bitcoin trading, inclusief technische analyse, risicobeheersing en valkuilen te vermijden.

2. Presale AltSignal boven verwachting

De Presale van AltSignal was raak! Het voortijdig registreren maakte het toppunt van 500 bevestigde aanmeldingen gemakkelijk overschreiden. Er waren meer dan 900 aanmeldingen voor de Presale, waardoor een significant deel van de aanvragen verworpen moest worden. De beschikbaarheid van 1.000 tokens op de Presale en de opmerkelijke belangstelling daarvoor dwingen de makers ertoe om de verkoopstappen te herzien.

De veranderingen tijdens de herziening van de verkoopstappen hebben betrekking op het verhogen van het maximale aantal verhandelbare tokens. Met in acht nemende dat het een aantrekkelijke mogelijkheid blijft voor investeerders, heeft AltSignal besloten om het maximale aantal verhandelbare tokens te verhogen tot 3.000. Daarnaast vertegenwoordigt dit getal ook de limiet van de gehele verkoop, wat een opmerkelijk detail is.

De technische details in de changelog werden geüpdatet:

 • Maximale verhandelbare tokens in de ICO: 3.000
 • Verkoop licentietermen in de ICO: 3 maanden
 • Minimum investeringswaarde: $20.000 USD
 • Maximum aantal tokenaankopen per persoon: Onbekend

Op basis van een uitgebreide overweging van de eerdergenoemde parameters, geloven de makers van Altsignal in deze verandering en blijven ze ervan overtuigd dat het een goede bijdrage kan leveren aan de komende verkoop. De makers verwachten dat de verkoop succesvol zal zijn.

3. Enquête JPMorgan naar AI-gebaseerde handel

De Europese vergunningenbank van JPMorgan vindt dat er meer duidelijkheid moet zijn over de implicaties van AI-gebaseerde handel. Daarom heeft de organisatie onlangs een enquête uitgevoerd om te onderzoeken wat de effecten van AI zouden zijn op het Europees economisch landschap. De enquête richt zich vooral op 8 landen, waaronder Nederland.

De enquête vroeg naar de volgende zaken:

 • Hoeveel invloed heeft AI-gebaseerde handel op de kosten, liquiditeit en regulering?
 • Wat is de invloed van AI op cybersecurity-risico’s?
 • Hoe kunnen marktgebruikers beter kennis maken met AI-gebaseerde technologie?

De resultaten van de enquête worden verwacht in het eerste kwartaal van 2020. JPMorgan verwacht dat de resultaten van de enquête helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening in Europa, het verbeteren van de wereldwijde verspreiding van AI-gebaseerde technologie en het verminderen van de kosten van betalings- en transactieservices.

4. Voordelen van AI-gebaseerde handel

AI-gebaseerde handel heeft vele interessante voordelen. Deze technologie biedt traders en beleggers snelheid, precisie, consistentie en optimale efficiency. Hieronder staan enkele voordelen die beleggers behalen met AI-gebaseerde handelstools.

Accurate dataanalyse: AI-handel kom met verschillende software die gebruik maken van algoritmen die informatie verwerken en meten. Deze tools verwerken de data snel en analyseren grote hoeveelheden van data tegelijk. Daardoor kunnen traders en beleggers betere beslissingen nemen over hun beleggingen.

Kostenbesparing: AI-gebaseerde handel biedt kostenbesparingen, omdat er minder gebruik hoeft te worden gemaakt van personeel, tijd en apparatuur. Daarnaast zullen de kosten voor het kopen en verkopen van beleggingen waarschijnlijk lager zijn, omdat AI-handel meer efficiency biedt.

Nauwkeurige back-testing: AI-handel biedt traders of beleggers de mogelijkheid om de kans op succes van hun koop- en verkoopdefinities te testen voordat zij hierop handelen. AI-gebaseerde algoritmen kunnen duizenden verschillende scenario’s simuleren en bepalen wat de meest winstgevende strategie is.

 • Nauwkeurige dataanalyse
 • Kostenbesparingen
 • Nauwkeurige back-testing

5. Toekomst van AltSignal

Nu de AltSignal-community is gegroeid, is het aantal mogelijkheden dat onze platformen bieden, zoals applicatie-integraties en portfolio-tracking, waardoor gebruikers hun crypto-activiteiten en beleggingen kunnen volgen, toegenomen.

Aanwezigheid in kanaal: We werken verder aan het verbeteren van onze Telegram- en Discord-kanalen voor klanten, waar gebruikers geen informatie missen en altijd op de hoogte worden gehouden van de laatste inhoud en updates.

Uitbreidingen:

 • Authenticatie-mogelijkheden in ons platform voor betere verificatie.
 • Investeerderstracking om potentiële beleggers de mogelijkheid te geven in AltSignal te stappen.
 • Real-time Signalen, waar gebruikers alerts krijgen om kansen niet te missen.

Nieuw kanaal: We overwegen een eigen communicatie-kanaal te lanceren waar gebruikers informatie kunnen delen over de marktbewegingen, analyses kunnen vinden en realtime-notificaties kunnen ontvangen over trends, om zo handelsmogelijkheden en portfolio-optimalisatie te verbeteren.

De presale van AltSignal was een groot succes en heeft meer dan $ 1 miljoen opgebracht. Met de ondersteuning van JPMorgan AI-gebaseerde handelsenquête houdt AltSignal de toekomstige industriële normen voor adoptie van dit soort technologieën hoog. Dit toont duidelijk aan dat investeerders wereldwijd bereid zijn om deze technologie te ondersteunen en te omarmen.

Rate this post

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *