Chancer lanceert token presale voor platform voor weddenschappen

Chancer, een in Nederland gevestigd bedrijf dat vernieuwende technologie omarmt, heeft aangekondigd de presale van hun zelf ontwikkelde token te lanceren. Geïntegreerd in een innovatief platform voor weddenschappen, zal de token Chancer-weddenschappen toegankelijk maken op schaal voor zowel beginnende als professionalspelers.
Chancer lanceert token presale voor platform voor weddenschappen

1. Chancer biedt een innovatief token voor weddenschappen-platform

Chancer is een betrouwbaar wedenschappen-platform dat biedt een innovatief token met meerdere voordelen.

Innovatieve Token Contract – Het unieke aan Chancer-token is dat het een innovatief contract bevat dat drie rollen van deelnemers aanpakt:

 • Wedders – weddenschappers bevinden zich op dezelfde pagina als websitebeheerders en beleggers.
 • Beheerders – beheerders kunnen betaaltransacties beheren in het platform.
 • Beleggers – gebruikers kunnen hun tokens op het platform gebruiken voor investeringen.

Veilig en transparant – Bovendien biedt het platform de veiligste optie voor wedders, beheerders en beleggers. Updates worden verspreid via een transparante smartcontract. Chancer is een platform dat volledig gedecentraliseerd is, waardoor het voor gebruikers mogelijk om volledig controle over hun investeringen en transacties te behouden.

2. Voordelen van het tokensysteem van Chancer

Met Chancer’s tokensysteem kan je profiteren van verschillende voordelen. Hier zijn een paar voordelen die je hebt wanneer je deelneemt aan een tokensysteem:

 • Veilige overdracht. Tokenoverdracht is vele malen veiliger dan eerder traditionele betaalmogelijkheden. Tokenoverdracht is ook veel sneller – je krijgt je geld binnen enkele seconden door de transactie.
 • Geen transactiekosten. Tokenoverdracht is volledig gratis. Je hoeft geen geld uit te geven aan transactiekosten of andere vergoedingen.
 • Geen invoer- of verwerkingskosten. Tokenoverdracht heeft geen invoer- of verwerkingskosten. De transactie wordt automatisch verwerkt zonder dat je handmatig iets hoeft te doen.

Het gebruik van tokensysteem biedt nog een extra voordeel – je kunt de tokens ook gebruiken als investeerder. Je kunt de tokens kopen en verkopen, waardoor je zowel extra geld als financiële zekerheid kunt genereren.

Met het tokensysteem van Chancer kan je veilig, snel en eenvoudig transacties uitvoeren, zowel als je cashgeld wilt versturen als als je extra geld wil verdienen door in te investeren.

3. Hoe werkt de token presale?

De token presale is een voorverkoop van tokens. Token aanbieders hebben tokens beschikbaar voor verkoop. Dit wordt gedaan om fondsen te verzamelen voor de ontwikkeling van hun project. De verkoopprijs, verificatieprocedures en volgorde van de verkopen kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke token dat wordt aangeboden.

Hoe het token pre-verkoopsysteem werkt:

 • Aanmelden: Potentiële kopers moeten zich eerst aanmelden bij de token pre-verkoopwebsite. De aanmeldingsdetails variëren per project, maar in het algemeen moeten gebruikers hun e-mailadres, naam en andere persoonlijke informatie invoeren om deel te kunnen nemen aan de verkoop.
 • KYC en verificatie: Na het aanmelden moeten kopers een Know Your Customer (KYC) en verificatieproces volgen. Er zullen bijvoorbeeld aanvullende stukken informatie zoals een identiteitsbewijs vereist zijn om toegang te krijgen tot de verkoop.
 • Betaalmethoden: Er zijn verschillende betaalmethoden mogelijk, afhankelijk van het project. De meest voorkomende betaalmethoden zijn Bitcoin, Litecoin, Ether, Creditcard, Bankoverschrijving,etc.

Na de betaling ontvangen kopers hun tokens in hun digitale wallet. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor transactiekosten die afhankelijk zijn van het project en de betaalmethoden.

4. Crowdfundinginitiatief voor het verbeteren van kwaliteit van wedstrijden

De kwaliteit van wedstrijden kan sterk verbeteren door een crowdfundinginitiatief op te zetten. Dit initiatief is bedoeld om meer middelen vrij te maken voor de betrokken organisaties, teams en sporters.

Zo hebben teams meer geld ter beschikking om hun trainingen en wedstrijden te verbeteren en betere coaching aan te bieden. Deze middelen kunnen worden gebruikt om de wedstrijddatabase te verbeteren, de infrastructuur te verbeteren, apparatuur te upgraden, investeren in technologische innovatie en coaches te betalen.

Bovendien kan het initiatief een booster zijn voor de lokale businesses die betrokken zijn bij een specifieke sport. Partnerships kunnen worden gevormd om samen te werken, maar ook acties op te zetten zoals arena promoties, prijzen, tickets en souvenirs voor geschonken fondsen.

 • Verbeterde middelen voor teams en sporters
 • Investeren in technologische innovatie
 • Partnerships om samen te werken

5. Bekijk voor meer informatie de website van Chancer

 • Chancer biedt diverse oplossingen voor het vereenvoudigen van processen voor bedrijven.
 • Ze helpen je bij het realiseren van een betere communicatie, samenwerking en productiviteit binnen je bedrijf.
 • Je kunt er ook terecht voor hulp bij het opzetten en beheren van Cloud-based werkprocessen en business analyses.

Producten en Software

Chancer heeft diverse producten ontwikkeld om te voldoen aan verschillende bedrijfsbehoeften. Zij bieden een HR-platform, CRM-integratie, projectmanagement en tal van andere functies. Daarnaast hebben ze diverse softwareprogramma’s ontwikkeld om bedrijven te helpen bij hun strategische besluitvorming. Met hun Cloud-oplossingen kun je eenvoudig je analytics runnen en bedrijfsprocessen beheren.

Intelligence-oplossingen

Met hun slimme oplossingen kun je veel tijd besparen door verschillende taken efficiënter uit te voeren. Je hebt ook de mogelijkheid om hun tools te gebruiken om klanten te herkennen of om je team leden te classificeren aan de hand van hun vaardigheden en ervaring. Chancer biedt ook toegang tot hun kennisbank waar je kunt leren over hun best practices en trends in hun industrie.

Service en Ondersteuning

Met hun service en ondersteuningscentrum kunnen klanten met vragen over hun producten en software terecht. Ze bieden ook technische ondersteuning om te helpen met de installatie en implementatie van hun producten. Daarnaast bieden ze e-learning programma’s waar klanten kunnen leren over hun software en producten.

De Chancer Presale is nu volop bezig en het team hoopt de opbrengsten hiervan te gebruiken om nieuwe gebruikers aan te trekken en klanten van hun platform voor weddenschappen te voorzien van nog meer innovatieve diensten. Met een goed positief gestemde gemeenschap worden er grote stappen gezet in de bedrijfsvoering van Chancer en hopelijk naar een succesvolle toekomst.

Rate this post

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *